keskiviikko 12. tammikuuta 2011

tahtoo.



Harmittaa kun omat korsetit on toisessa osoitteessa... Selkäkin alkaa kaipaamaan tukea taas.


Mielipidekysymys


Muistan kun näitä alkoi tietoisuuteen tulla sillä että ensin vissiin olisiko jossain ihan ollut että voiko näin olla / onko tämä mahdollista. Silloin mun mielestä koko idea on ollut ehkä pikkaisen könkkö, en oikein pitänyt.. Nyt pikkuhiljaa, kun yleisesti ottaen mitään kivaa selaa, on se sitten vaikka korsetteja tai kivoja vaatteita, törmää aika useesti näihin aina vaan enemmän ja nyt huomaan kun pari kertaan näihin on törmänny että nää ei puistata mua enää ollenkaan, tai ärsytä tai inhota tai mitään muutakaan.. jollain tapaan näistä on tullut jotenkin kiehtovia, tavallaan mielessä kävi hetki sitten että minäkin haluan .

kysymys on siis seuraavanlainen, mitä teidän mielipiteet on näistä ? millaisia tunteita herättää ?

7 kommenttia:

  1. Sinänsä mulla ei ole mitään ihon koristelua vastaan (läväreitä ja tatskoja itsellänikin), mutta ei tuossa mun mielestä enää ole oikein järkeä. Tai no, mikäs mä olen sanomaan... tosin vähän ihmettelen, että mikä itu siinä sitten on kun kumminkin tarvii jotain pukea siihen päälle. Jopa joku bikinin nauhahan rikkoo jo ton yleisvaikutelman aika pahasti. Ei kai tuokaan tytsä jokapaikkaan voi ilman paitaa mennä?

    VastaaPoista
  2. samahan se periaatteessa, jos vetäis vaan normaaleiden lävistysten väliin silkkinauhaa.
    mutta epäkäytännöllistä anyway, ja itse en näe sitä seksikkäänä vaan enemmänki sillee DUDE WHAT THE...!

    hei toi mario-korsetti on awesome!

    VastaaPoista
  3. prefecta, itse tosiaan ajattelin tosi pitkään tosi paljon samanlailla mitä sun kommentti on ! nyt jotenkin hassusti ruvennut kiehtoo, tuskin ikinä itse mitään vastaavaa ottaisin, ja uskon että itsellänikin on tämä vain jokin kausi ja muutaman hetken päästä olen taas eri mieltä :D . kuitenkin ihon koristukset ei aina tarvitsekaan näkyä, en näe itse pahaa / outoa / tjsp siinä että paita jokatapauksessa peittää suurimman osan ajasta ainakin selän, ( enemmän muutenkin arvostan yleisesti ottaen peittyviä koristuksia kuin kauhean selvästi esillä olevia ), mutta mielipidekysymys :)

    katri.y , jep samahan se tosiaan aikalailla :) jep mario on kyllä loistava :p

    VastaaPoista
  4. Joo no itsestäni nuo on joskus erittäin hyvännäköisiä, kuten tuo keskimmäinen kuva, mutta itse en hankkisi moista. :'D Minun kohdalla onkin ehkä enemmän kyse siitä, että ovat kiehtovan näköisiä _oikein_ tehtyinä ja kauniisti kuvattuina, mutta tosiaankin ovat melko epäkäytännöllisiä. Ja olen nähnyt myös pilalle menneitä versioita ja...no...se ei ollut kaunista. : DDD Ja monestihan noita tehdäänkin juuri tiettyä kuvaustilannetta varten, mikä on aika hullua, mutta toimii taiteellisessa mielessä. :)

    VastaaPoista
  5. mä luulen että samanlail itse on ruvennut näkee nuo kiehtovana kun tosiaan monia kuvia nähnyt niin että selkeästi on tehty kuvaustilannetta varten.

    kuten näkyy, mielipiteet aika hyvin jakautuu jyrkkiin suuntiin että ilmeisesti näistä voi vaan tykätä tai olla tykkäämättä (: ja siis tykkäämisenhän ei tarvitse välttämättä olla niin että jos tykkää niin on pakko itse itselleen haluta tai edes kuvitella.

    koska iho on kuitenkin iho, ja hylkii semmoisia usein mitä siihen ei kuulu tms, niin voin kuvitella että pilalle menneet tai juuri nää tällaiset tapaukset että iho hylkii lävistystä, tai tulehtuu tms, ei voi olla kaunista :D

    VastaaPoista
  6. Tuo mariokorsetti on melkoisen mielenkiintoinen. :D Tavallaan ihan hieno, tavallaan vähän oudohko. Ainakin erottuva!

    Nuo korsettilävistykset eivät kaiketi ole tarkoitettuja jatkuvaan käyttöön, ovat siis enemmän tälläisiä "Kerran päällä ja sitten pois"- tyylisiä koristeita. Useimmiten iho puskee nuo renkaat vissiinkin ihan itsestään pois. :/ Harmi!

    VastaaPoista
  7. insanity, jep ei tuollaist varmasti ihan kauheasti arkikäytössä tulisi käytettyä, mutta muuten aivan ihana (:

    jep, sanos muuta !

    niin ja tervetuloa !! :)

    VastaaPoista