maanantai 31. tammikuuta 2011

dvd-sarjat, frendit

Keräilen deeveedeitä. Leffoja, sarjoja... Sarjaboksit olen oikeastaan kaikki saanut kerättyä itselleni mitä seuraan tai olen joskus seurannut. Yleensä muutenkin jos tykästyn johonkin ohjelmaan, sen sijaan että katsoisin sen teeveestä, odottelen mieluummin että se tulee boksina myyntiin, ostan sen ja katselen sitten kun minulle parhaiten sopii.

Ajattelin et voisin esitellä mun aarteita teille hieman.

Tässä siis ensimmäinen josta aion puhua, sillä se on täällä mukana, se on tällä hetkellä kesken, ja se on kestosuosikki. Tämän voi katsella läpi monia kertoja vuodessa, alusta loppuun. Tai muutamia jaksoja sieltä täältä jos katsomisenarvoiset pätkät loppuu.

Frendit
 Heti silloin kun olen sarjabokseja alkanut ostaa ( ensimmäinen on ehkä ollut Kylmän Ringin ykköskausi ? siitä lisää myöhemmin ), on frendit ollut ekana listalla. Kuitenkin koska kämppikseni on nämä yksittäin omistanut jo monia vuosia, on näiden hankinta siirtynyt aina vain eteenpäin, odotellen sitä että näistä kootaan yhtenäinen boksi, tai että yksittäiset halpenevat niin paljon että melkein koko tuotannon saa samalla kertaa ostettua.

Sitten tuli megaboksi ( yllä ), jota ei raiskattu kauhealla hinnalla, ja ilmeisesti edelleenkin tulee edullisemmaksi ostaa boksina kuin yksittäin ( ja saako kaikkia kausia enää yksittäin edes ? ), maksoin ehkä 150e tästä ? Ja sehän siis oli pakko saada heti kun se osui silmiin. ( ja valehtelisin jos sanoisin että ei vituttanut yhtään kun tilasin tämän jotta varmasti ehdin saada, ja ennenkuin boksi oli perillä, kaupassa kierrellessä äkkäsin että tämä oisi 99e ollut, samoin muuten kävi sinkkuelämä-boksin kanssa !!  mutta koska se oli jo tilattu ja käteistä oisi ollut tarpeeksi nappaa tuo kaupasta mukaan, päätin että ostan sitten jotain muuta )

Frendit voi tosiaan katsoa monia kertoja vuodessa. Yleensä katselen kerran vuodessa ihan alusta loppuun melkein non-stoppina, sit joinain kertoja saatan katsella muutamia levyjä sillä aikaan kun odotan ruokaa tai pesen pyykkiä. Myös ehdoton suosikki unettomina öinä, kun pitää ajatukset saada edes jotenkuten pidettyä kasassa ettei rupea kuvitteleen harhoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti