lauantai 15. tammikuuta 2011

kuvat joululahjoista on lojunut jo ties kuinka kauan ensin kamerassa, ja sitten koneella, kun vaan ei ole saanut aikaiseksi... nyt vihdoin. eli tässä niinkuin kaikista eniten mainittava osuus.


kiroileva siili-pyyhe :D

dove-paketissa oli tällainen käsipeili mukana. koska se on söpö, siitä pitää mainita erikseen.

bambu-puffi ! :o

vissiin jokavuotinen tms, söpöt lakanasetit

tää on eri kastia, ei siis ollut pukin paketeissa. piilarirasia joka myöskin pirun söpö, jonka vuoksi siitä pitää mainita. sai joskus piilareiden mukana, kun piilarit osti. ainakin cybershop taitaa vissiin näitä erikseen myydä.
kaikista hauskinta mun mielestä, että kaikki kuvatut ovat edelleen paketeissa, niinkuin kuvissakin. odottavat uuteen kotiin pääsyä.

4 kommenttia:

  1. Söötti piilarirasia, en ole tuommoisia koskaan nähnytkään ;)! muutenkin kivat lahjat, avaa nyt ihmeessä ja ota käyttöön!

    Kivaa alkavaa viikkoa!

    t.M

    VastaaPoista
  2. Eikä miten suloinen toi piilarirasia! Kivoja lahjoja oot saanut :)

    VastaaPoista
  3. villa kajava, avaamattomat odottelevat vielä uuteen kotiin pääsyä :) muuttoa ilmeisesti tämän viikon aikana ni sitten vihdoin pääsevät käyttöön !

    kiiu, hihkuin, pompin, ravasin melkein innostuksesta kun yllärinä piilareiden mukana joskus tuli tuo rasia :> jep, kiitos !

    VastaaPoista
  4. ihana piilarirasia! <: ja muutes, kiva blogi. (: käyppäs munki blogin puolella, ja liity ihmeessä lukijoihin jos kiinnostut (:

    VastaaPoista