maanantai 24. tammikuuta 2011

oma pää on ilmeisesti päättänyt että kevät on ihan oikeasti tulossa. on meinaan kauhea hinku jälleen uusiin kenkiin, oikeasti-pilleihin-farkkuihin ( tämmönen tappi kun olen, on pillifarkkujen metsästäminen vaikeaa ! sitten kun farkut oisivat muuten hyvän kokoiset, ovat aina sitten kuitenkin niin pitkät, että lahkeet eivät kaventamatta ihan oikeasti kovin pillit ole, eikä siihen auta sekään että mun jalat ovat nilkoista melko kapeat ), ja uutta kesämekkoa luulen havittelevani.

MUTTA koska mulla on kaapissa ( eiku nyt pitää korjata, säkissä pakattuna ) kerran päällä ollut täydellinen kesämekko, en tarvitse uutta. myös on parit melkein iskemättömät kengät jotka ensin voisi kuluttaa loppuun ennenkuin ostan uusia. ja sen verran monet housutkin löytyy että en kuole jollen oikeasti-pillejä-farkkuja saa vielä tänäkään keväänä.

jos minimois nyt nää menot niin ettei tarvi alkaa stressaamaan että miten mun rahat riittää muuttoon, ja että oikeasti saan sitten vaikka niitä säkkituoleja sohvan sijasta ostettua.

ja vittu mikä kettu puhelinmyyjä just kaks minuuttia sitten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti